maandag 18 maart 2013

hoe maak je galaxy nails?

 
In dit artikel laat ik jullie zien hoe je een galaxy nail art kan maken.
Het is snel en best makkelijk te maken,en past bijna bij elke basic outfit.:)
als je een snelle en makkelijke manier wilt ontdekken.. lees dan snel verder! :)

Ik ga jullie dus laten zien hoe je snel makkelijk en opzich ook wel mooie nail art kan maken die bij bijna alle kleding past!
je kan deze nail art maken met een paarse kleur (zoals ik het hier heb gedaan) maar je kan het ook met vele andere kleuren doen.. bijvoorbeeld: roze,blauw,groen achtig,rood,en ook een mix van van alles.. :)
 
Wat je als eerste doet is lak je nagels met een basecoat,van zwarte nagellak worden je nagels namelijk  sneller geel.. :(
Dus dat als bescherming,daarna lak je je nagels met een gewone zwarte nagellak.
Laat dit even drogen (5-7) minuten.
Pak daarna de schuurspons van je moeder erbij en pak je pincet,pluk er een stukje uit.(niet knippen dan is het te vlak en krijg je geen galaxy effect!) doe wat witte nagellak op een blaadje dip het stukje spons erin,veeg het een paar keer af aan het blaadje en dep het voorzichtig een paar keer op je nagel.
Nadat je dit heb gedaan pak je een nieuw stukje spons met je pincet, en doe je wat paars,roze,rood,blauw,groen.. op je stukje spons.. doe daarna weer hetzelfde als wat je met het witte nagellak hebt gedaan,alleen dan een beetje minder natuurlijk anders zie je het het wit niet meer.

Pak nu je glitter top coat en doe er een dun laagje glitter overheen.. (dit kan maar hoeft niet ;)na (2-4 min) laat dit heel even drogen..
Nu ben je bijna klaar allen de sterren nog.. pak je dottingtool of sat√©prikker en doe wat witte nagellak op een blaadje.. maak daarmee sterretjes en als je wilt ook nog wat witte stipjes zo dat dat ook een soort van kleine steren lijken.En klaar is je nail art! :) 
 Ik heb deze spullen gebruikt om deze nail art te kunnen maken :)
 
En natuurlijk mijn dottingtool! :)
Ik hoop dat  jullie iets aan deze uitleg gehad hebben!
Sorry voor de niet duidelijke uitleg.. en de onscherpe foto's :$
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten